Oscuro
StudioKpop
StudioKpop
StudioKpop
Suscribirse
Hi everyone!
This is about kpop😄
Thank you for watching📺👀
44 Comentarios
Anaïs Redant
Anaïs Redant Hace un mes
This means they did the deed... ASLDKJFLSKJFALSKDJFLASKJDFLASJDFLKJSDLF Dirty minded me apologizes.
Anggita Hamka
Anggita Hamka Hace 2 meses
Viu ngga ada
Yuli Damayanti
Yuli Damayanti Hace 2 meses
di drakor id ada
Anggita Hamka
Anggita Hamka Hace 2 meses
Apknya?
Anggita Hamka
Anggita Hamka Hace 2 meses
Liat di mana sih
Lilion 69
Lilion 69 Hace 3 meses
Ini ceritanya tentang apa
Manda and Dhamar Dinara Amanda
Sebetar amat dah
Copi Vent
Copi Vent Hace 6 meses
title
Titin s
Titin s Hace 6 meses
@Pallabi Saha abyss
Pallabi Saha
Pallabi Saha Hace 6 meses
Abssy
Arfan Musthofa
Arfan Musthofa Hace 7 meses
Di viu kok aku nyari abyss ngga ada yah?? 😢
mama mila ndut
mama mila ndut Hace 3 meses
Nonton downloand di playstore drakor mama mantap cung lengkap semua
fenny maria
fenny maria Hace 6 meses
Drakorid
rahmatika khoirunisa
nggak. dia keluaran netflix, adanya di netflix
Suzana Amin
Suzana Amin Hace 7 meses
Samalah,tapi aku nyari di google (sorry kalau saya cakap salah,saya orang malaysia)
Sephora Xiong
Sephora Xiong Hace 7 meses
Wait what did they do it and the got a baby
Shariana Cordova
Shariana Cordova Hace 7 meses
Why would they show that part
mutia kamilah
mutia kamilah Hace 8 meses
Kapan ini ada dramany di youtube
fenny maria
fenny maria Hace 6 meses
Di drakorid
kpop Kpop
kpop Kpop Hace 8 meses
BORAM/KIHYUN KIMHA/JOOHA DOHA/SIWOO AHYUN/HAMIN Plisss s3:"(
Pavi G
Pavi G Hace 8 meses
Finally only here for Doha and Siwoo❤❤❤
Maru Gi Kim
Maru Gi Kim Hace 8 meses
I.don't understand nothing!!😧😢
Elsa Marku
Elsa Marku Hace 6 meses
@RenKam Eatheb lol the last part
RenKam Eatheb
RenKam Eatheb Hace 8 meses
She got pregnant. So they went through a time capsule the buried and he put in booties for the baby. Then she mentioned how they looked before and how sing Min was ugly the baby might take after him.
Rifqy Zayyan Abdul Basith
Gw berharap bet muncul "Strong Woman: Do Bong Soon Part 2" :(
Vanda Agustia
Vanda Agustia Hace 6 meses
Ku jugaa
Elsa Handayani
Elsa Handayani Hace 6 meses
Me too
Fairuz Story
Fairuz Story Hace 8 meses
Se7
choi saera
choi saera Hace 9 meses
Hem diriku baper ANJENGEu :(
Reza TH99
Reza TH99 Hace 9 meses
bioskopkeren.one/nonton-drama-korea-abyss-2019-subtitle-indonesia/7/ full episode
Alvy Hany
Alvy Hany Hace 9 meses
Ashhhhhhhhhhhh lutunyaa
Dyah R
Dyah R Hace 9 meses
Ahh lucu 😍😍
yusha sasa
yusha sasa Hace 9 meses
kok ga puas ya gue sm akhirnya, di episode ini ga bnyk ceritanya, cuma ngomong 19tahun aja mulu. semoga ada season 3 deh buat generasi adeknya kihyun 😥😂
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@yusha sasa subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Cha_yuchun CuTe Fox
Cha_yuchun CuTe Fox Hace 9 meses
Kim hana, hamin please season 3😆
maulana aqila
maulana aqila Hace 9 meses
Sungguh senang kayaknya se yeon ya???😍😍😍😍
deadasshmmings
deadasshmmings Hace 9 meses
bakal kangen ateen huhuhu❤
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@hoononym subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Mo yeon Kang
Mo yeon Kang Hace 9 meses
rhy joha you are in my heart man. how handsome you are❤❤
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Mo yeon Kang subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Mo yeon Kang
Mo yeon Kang Hace 9 meses
i will go with dohaa shiu❤❤❤
Adinda Rahma Aulia
Adinda Rahma Aulia Hace 9 meses
Masa sedih udh kelar :((( please season 3
meri regita
meri regita Hace 9 meses
kim hana ryu jooha💕
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@meri regita subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Rika Amalia W
Rika Amalia W Hace 9 meses
semoga ada season 3 dengan lebih banyak do hana - nam siwoo, season ini mereka dikit doang soalnya 😭😭
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Rika Amalia W subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Nur Wahyuni
Nur Wahyuni Hace 9 meses
Kalo ada season 3, banyakin scene do hana nam siwoo
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Nur Wahyuni subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Naomi Martina Simanjuntak
My favorit couple ❤ DoHa and Siwoo 😊😊
Naomi Martina Simanjuntak
@CALON SARJANA 2 belum tentu lu rajin berdoa 🙃🙃🙃
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Naomi Martiana subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Dewi Sawitri
Dewi Sawitri Hace 9 meses
Semoga ada season 3
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Dewi Sawitri subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Juni Anak Rantau
Juni Anak Rantau Hace 9 meses
I want a brother like him... He's cute when angry cause his sister dumped by his close bestfriend😂😂😂
Jjeon ww
Jjeon ww Hace 9 meses
So far a way..so far a way..
ogol serba golongan O
Season 3 dong
Iam a Blink fina
Iam a Blink fina Hace 9 meses
Do hana and Siwoo, favoritq
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Alfina Dewi subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Bapa Bapak
Bapa Bapak Hace 9 meses
Gila gila gila oh my oh my oh my
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Bapa Bapak subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
v_nlaila Tanjung
v_nlaila Tanjung Hace 9 meses
😭😭😭
Ari Putri
Ari Putri Hace 9 meses
Finally i see doha and siwoo again 😍😍
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Mazaya kamilia
Mazaya kamilia Hace 9 meses
Season 3 pleass
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Mazaya kamilia subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Mutiara Slv
Mutiara Slv Hace 9 meses
Lanjutan eps 16 kak viu ku eror
Riri Riana
Riri Riana Hace 9 meses
Ini udh abis??
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Riri Riana subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Hyudo Oppai
Hyudo Oppai Hace 9 meses
@Riri Riana iya endingnya gantung -_-
Riri Riana
Riri Riana Hace 9 meses
Kok nggk sepanjang yg season 1
Hyudo Oppai
Hyudo Oppai Hace 9 meses
@Naila Zahra kan klau Di TvN itu gak keluar di televisi , cuma di web doang . makanya di indo kecepetan
Naila Zahra
Naila Zahra Hace 9 meses
Yg di korea aja baru ep 16-17
Pande Chandra
Pande Chandra Hace 9 meses
Bakal kangen bnget sama si woo dan do hana kajja
CALON SARJANA 2
CALON SARJANA 2 Hace 9 meses
@Pande Chandra subscribe channel saya🙏🙏🙏 Yang subscribe channel saya, saya doa kan masuk surga aaammiiiinn
Paundra Bagus_
Paundra Bagus_ Hace 9 meses
Ini beneran endingnya min?
StudioKpop
StudioKpop Hace 9 meses
Bneran dong
33 02
33 02 Hace 9 meses
Astaga masak selesai..😥😥 😭
Marlen Ka
Marlen Ka Hace 9 meses
does anyone know the tittle of this song?
Marlen Ka
Marlen Ka Hace 9 meses
@Leona Terrance I got it esvid.net/video/v%C3%ADdeo-RojdvJwNFXE.html
Leona Terrance
Leona Terrance Hace 9 meses
@amelia khofifa it hasn't been released yet. Ailee just released a new album though. This song is not a part of it.
amelia khofifa
amelia khofifa Hace 9 meses
@Leona Terrance this is ailee song, but I don't know the tittle
Marlen Ka
Marlen Ka Hace 9 meses
@Leona Terrance such a shame. If you'll find it, let me know, please
Leona Terrance
Leona Terrance Hace 9 meses
I have been trying to look for the ost too but it's no where to be found. Seems like it hasn't been officially released yet.